Skönhetskliniken

Vi är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som ligger på Södra Hamngatan 59. Vi är en klinik somutför det mesta inom skönhet, fillers och korrigeringar. Hos oss på vår klinikarbetarcertifierad personal som behandlar vårt utbud medbotox, fillers, microtoxin och bodysculpting.Skönhetsklinikenspersonalutmärker sig för deras breda kunskap och moderna metoder på behandlingar inom skönhet.Skönhetskliniken Västra Götalands Län Göteborg | Företag | eniro.se

Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom områdena fillers Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och i andra städer.

Vi har som mål att du ska vara nöjd med ditt besök och debehandlingar som du utförhos oss. Vår skönhetsklinik gör allt för att bli ett förstahandsvalför dig som vill välja en klinik i Göteborg med dig i fokus www.gotaklinik.se.

Filler Göteborg

Det finns en mängd olika klinikerinom Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, men som inte är certifierade. På vår skönhetsklinik finnslegitimeradpersonal som behandlarditt behov av att få de bästa fillers i Göteborg.

Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt och ett naturligt slutresultat. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillers eller att kroppen skulle stöta bort syran som injiceras.

Våralegitimeradepersonal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med.Hos oss finns det alltid fillers erbjudandepå vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers rynka, fillers haka, fillers näsa för att nämna några utav de olika behandlingarna.Vårt mål är att ge dig de bästa fillers Göteborg stadsskönhetskliniker har att erbjuda.

BästaBotox i Göteborg

På vår skönhetsklinik i Göteborg erbjuder vi även Botox.Botoxär ett toxin som man behandlar med oftast i ansiktet för att påverka olika områden och ändra musklernas form, men kan även användas för svettbehandling på olika områden av kroppen.Under de senaste åren har botox behandlingar som innebär lyft ökat i popularitet på skönhetskliniker Stockholm, skönhetskliniker Göteborg och i övriga städer.Botox behandling med lyft för ögonbryn, läppar och mungipa har varit speciellt efterfrågat på vår skönhetskliniki Göteborg.

Botox är användbart till mer saker än endast skönhet.Botox behandlingar har visat sig vara effektiva mot fler muskelområden än ansiktet. Botox är bra mot exempelvis huvudvärk och migrän och för att skapa lugn i muskler som är överspända. En vanlig behandling som vi får göra på vår skönhetsklinik är exempelvis botox i pannan som gör att dina muskler slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket i många fall ger upphov till symptom som migrän.

BästaAnsiktbehandling i Göteborg

Förutom våra behandlingar med botox och fillers, behandlar vi hela ditt ansikte på vår skönhetsklinik Göteborg med microtoxin. En microtoxin behandling kan motverka skönhetsfel, ge ansiktet ett lyft eller för att motverka synliga åldersförändringar för att välja några utav skälen till en behandling på en skönhetsklinik. Främst använder vi oss av microtoxin för att rengöra ansiktet och behandla huden med små doser av botox för att släta ut förekommande rynkor som stör profileringen. En ansiktsbehandling på vår klinik ger en noggrann rengöring av dina porer, ökad stimulans i ditt ansikte och en finarelyster för att nämna några av fördelarna med en ansiktsbehandling hos oss. Efter en ansiktsbehandling på vår skönhetsklinik minskar dina porer och din hy stärks och får ett märkbart lyft med ett vackert ”glow”.