Hårvård: Experternas råd för skadat hår!

Tack vare modern teknik så behöver du inte längre acceptera att ditt hår är torrt eller skadat. Idag hittar du enkelt lösningar för hårvård online! Den här artikeln är för dig som vill ta kontroll över ditt hårs hälsa igen. Få experternas tips på hårvårdsprodukter!How to Repair Damaged Hair Like a Pro | IPSY

Fortsätt läsa:

Vad orsakar skadat hår?

Bästa schampot för torrt hår.

Mitt hår är torrt och frissigt – Vad gör jag nu?

Vad orsakar skadat hår?

Många lever med skadat hår i onödan. Billiga hårvårdsprodukter är en vanlig orsak till skadat hår. När du använder produkter är det viktigt att du hittar en balans som passar ditt hår.

Skadat hår? Tänk på det här:

Undvik Sol, klor och saltvatten. Solens UV-strålar kan skada ditt hår, vi rekommenderar att du använder produkter med UV-skydd eller en härlig solhatt. Klor och saltvatten kan även torka ut och missfärga håret, så hoppa direkt in i duschen efter bad.

Överanvänd inte schampo eller andra hårvårdsprodukter.

Använd balsam för att återfukta ditt hår flera dagar i veckan.

Testa en hårbehandling! Vi rekommenderar att du utför en hårbehandling minst en gång i veckan.

Hårprodukter för torrt hår – bästa schampo och balsam för skadat hår.

Idag finns det en uppsjö av hårprodukter online och det kan vara svårt att veta vilken som passar dig bäst. Här är några saker som du kan tänka på när du handlar hårprodukter på nätet:

Använd rätt produkter som stärker håret istället för att skada det. Dessa hårprodukter är särskilt framtagna för att ge liv till skadat hår.

Många produkter på marknaden erbjuder tillfälliga resultat. De fokuserar mer på känslan när du använder produkten än själva resultatet. Vi rekommenderar att alltid använda hår produkter som är fria från sulfater och parabener, då dessa kan torka ut din hårbotten ytterligare https://eyracure.com.

Använd produkter som innehåller naturliga fetter och oljor, så att ditt hår får den bästa möjligheten att skina. Ifall att ditt hår är skadat från färgning så kan du läsa mer om bra schampo för färgat hår här.

Schampo och balsam som är bra för dig och miljön.

Välj ett miljövänligt schampo när du handlar. Det gynnar både dig och miljön, så att både du och ditt hår kan ha gott samvete Läs mer om fördelar med miljövänliga hårprodukter.

Tips och tricks för hår som går av:
Många kvinnor har torrt och frissigt hår. Det beror ofta på felanvändning av produkter eller färgning som har för stor påfrestning på hårets känsliga strån. Här kommer några snabba tips på dina hårfrågor!

Mitt hår har gått av:

Att håret går av är inte kul. Men inte heller helt ovanligt. Ofta beror det på både yttre och inre orsaker när håret går av. både hårprodukter och kost kan alltså ha en del i spelet. Även frisk hår kan gå av. Särskilt om du använder värmeverktyg i håret, eller påfrestande färgningar.

Om ditt hår har gått av så finns det saker du kan göra: Schamponera endast hårbotten nån enstaka gång i veckan. Använd rikligt med balsam ofta för att fukt-göra och tvätta håret i kallare vatten så att det inte torkar ut.

Skadat eller frissigt hår:

Är ditt hår frissigt igen? Vi förstår dig. Att håret upplevs som frissigt är för att det reagerar på fukt. Vi rekommenderar att du använder hår produkter med naturliga oljor för att skydda ditt hår.Schamponera hårbotten skonsamt, krama försiktigt ut håret och använd rikligt med balsam för att lindra hårets frissighet. Låt hårbehandling bli din nya bästa vän! Unna ditt hår åtminstone en behandling i veckan.

Vi hoppas att du har fått svar på dina frågor och funderingar.

Påbörja en skonsamt hårbehandling redan idag, så att både du och ditt hår kan vara lyckliga!

Du hittar skonsamma och miljövänliga hårvårdsprodukter här!

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*