Här kan du hyra Kajak i Stockholm!

Att få uppleva att glida fram på vattnet en solig dag i Stockholms vackra omgivningar är verkligen något som alla borde få vara med om. Att få känna närheten till naturen som man gör när man paddlar kajak är svårslagen. Utsikten man bjuds på när man paddlar kajak i Stockholm får man heller inte glömma!

Att paddla är roligt och alla kan vara med! Paddla kajak passar nybörjare väldigt bra för att det är lätt och lätt att lära sig!Kayak Pittsburgh - Venture Outdoors

Hyr din kajak hos oss på Rålis Kajak! Välkommen med din bokning!
Paddla kajak – en aktivitet som passar alla
Paddla kajak är verkligen något för alla oavsett hur gammal du är. Så ge familjen en rolig dag och hyr kajak hos oss på Rålis Kajak! Innan ni ger er iväg får ni rätt utrustning av vår hjälpsamma personal. Du behöver bara ta med dig kläder som passar vädret

Gör som många andra och utforska Stockholm från vattnet. Här finns det mycket att upptäcka! Du kan välja att ta en kortare tur i stan eller genom lugnare kanaler kring Långholmen. Längre turer går också, till exempel runt Essingeöarna eller Årstaviken. Det är helt upp till dig vart du vill paddla!

Om du behöver ta en rast från paddlandet så finns det cafeér och mattorg längs vägen där du kan stanna. Vi törs lova en väldigt trevlig upplevelse oavsett vilken rutt du bestämmer dig för!
Paddla tillsammans med andra
Du kan ge dig ut på egen hand, med familjen eller kompisarna, men vi erbjuder också tillfällen där man kan paddla i grupp med andra människor https://raliskajak.se.
Meetup
På denna tur kan du paddla med personer från alla delar av världen! På sommaren så har vi varje torsdag en paddling i såna här grupper där vi ger oss ut på picknick till någon fin plats.
Midnight Kayakers
Varje år runt midsommar så ordnar vi på Rålis Kajak det här eventet tillsammans med någon välgörenhetsorganisation. Du kan njuta av paddling samtidigt som du gör något bra alltså!

Du får låna all utrustning av oss, du behöver bara ta med dig kläder efter väder. Efteråt har vi knytis med picknick på bryggan tillsammans. Passar lika bra för nybörjare som för mer erfarna.Det brukar bli en väldigt trevlig kväll!
Priser
Det ska vara möjligt för alla att hyra kajak hos oss. Våra priser börjar på 270 kr. För att få mer information om vår prislista kan du gå in på vår hemsida

Om oss

1999 började Rålis Kajaks resa mot det vi är idag. På den tiden i form av ett café som hette Kafe Kajak.Fokuset var just caféverksamhet, men kajakintresset och närheten till Stockholms kajakklubb ledde till att vi började hyra ut kajaker också så småningom.

10 år senare lämnade vi caféverksamheten bakom oss och satsade på bara kajakuthyrning, och idag hyr vi ut både kajaker och även SUP!

När vi köper in kajaker för uthyrning så har vi bara det bästa för kunden i fokus. Du kan känna dig trygg med att hyra kajak från oss! Välkommen med din bokning!

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*